Şişme Yatak Seti BW129 67698

   Ürün Ölçüleri

191cm x 97cm x 36cm

Marka

bestway

Etiketler: Kategoriler: Stok kodu: BW129

Şişme Yatak Seti BW129 67698 191cm x 97cm x 36cm Ücretsiz kargo + Adınıza Faturalı

Doğa ve Kamp

Pavillo Tritech Şişme Yatak, hem doğadaki kamp maceralarınızda, hem de evde kullanabileceğiniz çok pratik ve konforlu bir şişme yatak seçeneğidir. İster odanızda, ister yıldızların altında uyurken kullanın, Pavillo Tritech Şişme Yatak ile dinç ve dinlenmiş uyanacaksınız!

Dayanıklı Sağlam Yapı

Bu şişme yatak, özel Tritech malzemeden imal edilmiştir. Çok dayanıklı bir yapı sunar. Basınç testlerinden geçirilmiş özel malzeme, vücut ağırlığı altında esneme yapmaz. Yatak defalarca kullanımdan sonra dahi şeklini korur. Yatak yüzeyi oldukça dirençlidir, çökme yapmaz ve dolayısıyla üzerinde yatarken yatağın hava basıncı azalmaz.

Konforlu ve Rahat Şişme Yatak

Tritech™ dahili kirişleri, dayanıklı bir şişme yatak oluşturulması için dayanıklı PVC’yle kaplanmış polyester fileden oluşmaktadır
Dayanıklı I-kirişi yapısı
Dahili yastık
Açık ve kapalı alanlarda kullanım için idealdir
İçindekiler: Bir şişme yatak, onarım yaması

Hayatınızı kolaylaştıracak, iş yerlerinde, kampta, evde, bahçede rahatla kullanabileceğiniz, saklanması ve kullanması çok kolay bestway şişme yataklar burada!

Feyza Outdoor güvencesiyle sunulan Şişme Yatak Seti BW129 67698 ürünümüz işinize çok yarayacak. Kalitesini kanıtlamış dünyaca ünlü Bestway markalı ürünler, garantili ve faturalı olarak satışa sunulmaktadır.

Şişme havuz ve şişme yataklar ile ilgili tüm yedek parça ve ekipmanları, Bestway şişme yatak çeşitleri, şişme yastık, şişirme pompaları tek kişilik şişme yataklar, büyük şişme yatak modelleri www.sismehavuz.com online sipariş sitemizde bulabilirsiniz.

Şişme Yatak Seti BW129 67698
Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu web sitesini kullanarak Veri Koruma Politikamızı kabul etmiş olursunuz.
Oku