Şişme Yastık 67121

   Ürün Ölçüleri

48 cm x 30 cm

Marka

bestway

Etiketler: Kategoriler: Stok kodu: 67121

Bestway Şişme Yastık 67121 Lacivert

Ölçüleri: 48 cm x 30 cm

 

Tüm açık hava ve seyahat maceralarınız için mükemmel bir aksesuardır. Bu şişirilebilir yastıkla çadırda, uçakta, trende veya arabada rahat bir gece uykusunun tadını çıkarın. Hem iç hem de dış mekan kullanımı için harika olan bu yastık, taşınması, nakledilmesi ve saklanması kolaydır. Hava Yastığı ayrıca maksimum konfor için yumuşak, kadifemsi bir yüzeye sahiptir. Şekli ve sağlam yapısı sayesinde koltuk minderi olarak da kullanılabilir. Bu yastık, standart bir hava pompası (dahil değildir) kullanılarak kolayca şişirilebilir ve söndürülebilir. Tüm maceralarınızda en üst düzey konfor için Bestway Hava Yastığını gittiğiniz her yere götürün!
Madde işaretleri
Boyutlar: 42 cm x 26 cm x 10 cm (16,5 inç x 10 inç x 4 inç)
Kompakt ve seyahat için taşınması veya paketlenmesi kolaydır
Hem yastık hem de koltuk minderi olarak kullanılabilir
Rahat kadife benzeri kumaş yüzeyi
Maksimum konfor için sağlam yapı
İçerik: 1 yastık, 1 tamir yaması
Paketleme için Ürün Adı
FLOCKED HAVA KAMPI YASTIĞI
Teknik Açıklama
İç veya dış mekan kullanımı için
Dengeli Yatay I-kiriş konstrüksiyonu
Taşıması kolay
Yastık veya minderli koltuk olarak kullanılabilir

Hayatınızı kolaylaştıracak, iş yerlerinde, kampta, evde, bahçede rahatla kullanabileceğiniz, saklanması ve kullanması çok kolay bestway şişme yataklar burada!

Feyza Outdoor güvencesiyle sunulan Şişme Yastık 67121 ürünümüz işinize çok yarayacak. Kalitesini kanıtlamış dünyaca ünlü Bestway markalı ürünler, garantili ve faturalı olarak satışa sunulmaktadır.

Şişme havuz ve şişme yataklar ile ilgili tüm yedek parça ve ekipmanları, Bestway şişme yatak çeşitleri, şişme yastık, şişirme pompaları tek kişilik şişme yataklar, büyük şişme yatak modelleri www.sismehavuz.com online sipariş sitemizde bulabilirsiniz.

Şişme Yastık 67121
Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu web sitesini kullanarak Veri Koruma Politikamızı kabul etmiş olursunuz.
Oku