Elektrik,Çakmaklık ve Şarjlı Pompa 62083

   Ürün Ölçüleri

Elektrik,Çakmaklık ve Şarjlı Pompa 62083

Marka

bestway

Etiketler: Kategoriler: Stok kodu: 62083

62083 Profesyonel Elektrikli ve Araç Çakmak Şarjlı pompa

Elektrik, çakmaklık ve şarjlı pompalar, çeşitli şişme ürünlerin hızlı ve kolay bir şekilde şişirilmesini sağlayan taşınabilir pompa türleridir. Elektrikli pompalar, doğrudan prizden çalışır ve evde kullanıma uygundur. Çakmaklık pompalar, araç çakmak girişine takılarak çalışır; bu da özellikle araba seyahatlerinde lastik veya şişme yatak gibi ürünleri kolayca şişirmeyi mümkün kılar. Şarjlı pompalar ise taşınabilir olup, şarj edilebilir bataryası sayesinde her yerde kullanılabilir. Kamp, tatil veya açık hava etkinliklerinde şişme botlar, havuz yatakları, spor topları gibi ürünleri hızlıca şişirmek için idealdirler.

Ürün Kodu : 62083 1500MA 3 Farklı Başlık İndirme –
Şişirme , Şişirme – İndirme arasında hızlı ve pratik geçiş.
Dayanıklı esnek hortum.
Her türlü sübapa uyacak 3 farklı şişirme aparatı.

Hayatınızı kolaylaştıracak, iş yerlerinde, kampta, evde, bahçede rahatla kullanabileceğiniz, saklanması ve kullanması çok kolay bestway şişme yataklar burada!

Feyza Outdoor güvencesiyle sunulan Elektrik,Çakmaklık ve Şarjlı Pompa 62083 ürünümüz işinize çok yarayacak. Kalitesini kanıtlamış dünyaca ünlü Bestway markalı ürünler, garantili ve faturalı olarak satışa sunulmaktadır.

Şişme havuz ve şişme yataklar ile ilgili tüm yedek parça ve ekipmanları, Bestway şişme yatak çeşitleri, şişme yastık, şişirme pompaları tek kişilik şişme yataklar, büyük şişme yatak modelleri www.sismehavuz.com online sipariş sitemizde bulabilirsiniz.

Elektrik,Çakmaklık ve Şarjlı Pompa 62083
Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu web sitesini kullanarak Veri Koruma Politikamızı kabul etmiş olursunuz.
Oku