El Pompası 62030

   Ürün Ölçüleri

El Pompası 62030

Marka

bestway

Etiketler: Kategoriler: Stok kodu: 62030

Bestway 62030 Büyük Boy El Pompası

El pompası, çeşitli şişme ürünlerin hava ile doldurulması için kullanılan portatif bir araçtır. Lastik, top, havuz yatağı gibi ürünlerin pratik bir şekilde şişirilmesini sağlar. Elektrik gerektirmemesi ve hafif yapısı, el pompalarını evde veya dış mekan aktivitelerinde tercih edilen bir çözüm haline getirir. Manuel olarak çalıştığı için her yerde kullanılabilir ve enerjiye ihtiyaç duymaz. Dayanıklı malzemelerden üretilen el pompaları, basit bir kullanıma sahiptir ve uzun süreli performans sunar.

-3 değişik başlık sayesinde farklı valflara uyumluluk sağlar.
-İndirme ve şişirme amaçlı kullanılır.
-48 cm boyu sayesinde hızlı şişirme olanağı sunar.

Hayatınızı kolaylaştıracak, iş yerlerinde, kampta, evde, bahçede rahatla kullanabileceğiniz, saklanması ve kullanması çok kolay bestway şişme yataklar burada!

Feyza Outdoor güvencesiyle sunulan El Pompası 62030 ürünümüz işinize çok yarayacak. Kalitesini kanıtlamış dünyaca ünlü Bestway markalı ürünler, garantili ve faturalı olarak satışa sunulmaktadır.

Şişme havuz ve şişme yataklar ile ilgili tüm yedek parça ve ekipmanları, Bestway şişme yatak çeşitleri, şişme yastık, şişirme pompaları tek kişilik şişme yataklar, büyük şişme yatak modelleri www.sismehavuz.com online sipariş sitemizde bulabilirsiniz.

El Pompası 62030
Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu web sitesini kullanarak Veri Koruma Politikamızı kabul etmiş olursunuz.
Oku