El Pompası 62002

   Ürün Ölçüleri

El Pompası 62002

Marka

bestway

Etiketler: Kategoriler: Stok kodu: 62002

Bestway Büyük Boy Şişirme Pompası 62002

 

Bestway® Air Hammer™ 850 ML Manuel Körük, şişme bot, havuz oyuncakları, simit gibi birçok ürünü şişirmek için kullanılabilir. Geniş hava çemberi sayesinde her döngüde 0,85 litre hava akımı yaratır; süratli şişirme görevi görür.

Her iki yönlü harekette de sürekli hava akımı sağlar, şişirme işlemini hızlandırır. Elektriksiz olduğundan özellikle doğa maceralarınızda kullanmak için çok pratiktir. Taşıması da kolaydır.

Değişik basınç seviyelerine göre kullanılabilen 3 ayrı valf adaptörü bulunur.

Strok hacmi: 0,85 L/devir
Maksimum hava akımını sağlayacak şekilde tasarlanmıştır
Yukarı-aşağı strok ile hızlı şişirme
Elastik hortum
Değişik basınç seviyelerine göre kullanılabilen 3 ayrı valf adaptörü
İçerik: 1 el pompası, 3 adet valf adaptörü

Şişme Yataklar , Şişme Koltuklar Şişme Botlar için Uygundur. 28cm dir.

Hayatınızı kolaylaştıracak, iş yerlerinde, kampta, evde, bahçede rahatla kullanabileceğiniz, saklanması ve kullanması çok kolay bestway şişme yataklar burada!

Feyza Outdoor güvencesiyle sunulan El Pompası 62002 ürünümüz işinize çok yarayacak. Kalitesini kanıtlamış dünyaca ünlü Bestway markalı ürünler, garantili ve faturalı olarak satışa sunulmaktadır.

Şişme havuz ve şişme yataklar ile ilgili tüm yedek parça ve ekipmanları, Bestway şişme yatak çeşitleri, şişme yastık, şişirme pompaları tek kişilik şişme yataklar, büyük şişme yatak modelleri www.sismehavuz.com online sipariş sitemizde bulabilirsiniz.

El Pompası 62002
Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu web sitesini kullanarak Veri Koruma Politikamızı kabul etmiş olursunuz.
Oku