Çift Kişilik Şişme Yatak Elektrikli Otomatik Pompa 67287

   Ürün Ölçüleri

191cm x 137cm x 22 Cm

Marka

bestway

Bestway® Çift Kişilik Şişme Yatak ve Portatif Elektrikli Şişirme Aparatı 1.91 m x 1.37 m x 22 cm

Bestway® Şişme Yatak kamp gezilerinizde en iyi seyahat arkadaşınız olmaya adaydır! Hem iç hem dış mekan için tasarlanmış, her türlü ihtiyacınız için tek kelimeyle mükemmel bir yatak! Hızlıca şişirilip söndürülebilen bu çift kişilik şişme yatak hem çok konforlu hem de çok kullanışlıdır.

Dayanıklı Yapıda Şişme Yataklar

Bu şişme yatak mükemmel bir uyku için gerekli her türlü konforu sağlar. Kadifemsi uyuma yüzeyi yumuşacıktır. Klasik bir yatağa benzetmek için özel olarak inşa edilmiş sargı kirişler üzerinde rahatça uykuya dalabilirsiniz. Bu sargı kirişler yatak kenarlarını çevreleyerek destek sağlar ve düşmeyi önler.

Kolay Kurulum ve Ergonomik

Bu yatak hızlı ve kolay şişirme sağlayan PowerTouch™ elektrikli portatif şişirme aparatına sahiptir ve standart ev prizlerine uygundur. 2 yönlü iç içe geçmeli hızlı tahliye valfi hızlı ve kolay söndürme sağlar. Sabah olunca, valfin kapağını açın ve yatağın hızlıca sönmesini izleyin.

Şişme Yatak Teknik Özellikleri

Boyutu: 1.91 m x 1.37 m x 22 cm (75 in. x 54 in. x 8.75 in.)
Çift kişilik şişme yatak – iki yetişkin için
İç veya dış mekanda kullanım için uygun
Standart ev prizlerine uygun elektrikli portatif şişirme aparatı sete dahildir.
2 yönlü içe içe geçmeli hızlı tahliye valfi ile kolay şişirme ve söndürme
Ağırlık Kapasitesi: 300 kg (661 lbs)
İçerik: 1 adet şişme yatak, 1 adet PowerTouch™ şişirme aparatı, 1 adet onarım yaması

Hayatınızı kolaylaştıracak, iş yerlerinde, kampta, evde, bahçede rahatla kullanabileceğiniz, saklanması ve kullanması çok kolay bestway şişme yataklar burada!

Feyza Outdoor güvencesiyle sunulan Çift Kişilik Şişme Yatak Elektrikli Otomatik Pompa 67287 ürünümüz işinize çok yarayacak. Kalitesini kanıtlamış dünyaca ünlü Bestway markalı ürünler, garantili ve faturalı olarak satışa sunulmaktadır.

Şişme havuz ve şişme yataklar ile ilgili tüm yedek parça ve ekipmanları, Bestway şişme yatak çeşitleri, şişme yastık, şişirme pompaları tek kişilik şişme yataklar, büyük şişme yatak modelleri www.sismehavuz.com online sipariş sitemizde bulabilirsiniz.

Çift Kişilik Şişme Yatak Elektrikli Otomatik Pompa 67287
Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu web sitesini kullanarak Veri Koruma Politikamızı kabul etmiş olursunuz.
Oku