Çift Kişilik Şişme Yatak Elektrikli 67630

   Ürün Ölçüleri

91Cm X 137Cm X 30Cm

Marka

bestway

Etiketler: Kategoriler: Stok kodu: 67630

Çift Kişilik Şişme Yatak Elektrikli 67630 91Cm X 137Cm X 30Cm
Ücretsiz kargo + Adınıza Faturalı

Bestway® Tritech™ Şişme Yatak ile dinç ve tazelenmiş olarak uyanın! Bu 46cm yüksekliğindeki geniş çift kişilik yatak tüm gece boyu konfor sağlar. Kompakt yapısı ve entegre şişirme aparatı sayesinde ihtiyaç anında kolay kurulum ve kullanım mümkündür.

Malzemesi ile Uzun Ömürlü ve Konforlu Uyku

Konforlu uyuma yüzeyi, sağlam yapısı ve entegre yastığıyla sizi harika bir uykuya hazırlar.  İç kısmı, dayanıklılık kazandıran Tritech™ malzemesinden yapılmıştır. Bu malzeme sayesinde çok kullanılsa bile şekli bozulmaz. Ayrıca gece boyunca hava kaybı ihtimali minimuma indirilmiştir. Bu yüksek kaliteli malzeme tüm gece boyu mükemmel konfor sağlar.

Entegre Şişirme Aparatı ile 4 Dakikada Hazır Yatak

Entegre şişirme aparatı yatağı 4 dakikada şişirir. Siz yatmaya hazır olduğunuzda yatağınız da hazırdır. Sabah olunca hızlı hava boşaltma valfi kolayca yatağı söndürmenizi sağlar. Kolay taşıma ve saklama için kendi çantası bulunur.

Şişme Yatak Özellikleri

2,03m x 1,52m x 46cm / 80″ x 60″ x 18″
Kullanıcı kapasitesi: 2
Ağırlık kapasitesi: 300 kg(661 lbs)
Yastıklı Yatak Yüksekliği: 46cm / 18″
Yastıksız Yatak Yüksekliği: 38cm / 15″
4 dakikada şişer
Çevreleyen çerçeve tasarımı, yuvarlanmayı önler ve konforu artırır
Elektrikli yerleşik 220-240V~ hava pompası
Tritech™ iç kirişleri, dayanıklı bir şişme yatak oluşturan dayanıklı PVC ile kaplanmış polyester örgüdür
Konforlu pedli yüzey
Entegre yastık
Tam renkli kutu

 

Hayatınızı kolaylaştıracak, iş yerlerinde, kampta, evde, bahçede rahatla kullanabileceğiniz, saklanması ve kullanması çok kolay bestway şişme yataklar burada!

Feyza Outdoor güvencesiyle sunulan Çift Kişilik Şişme Yatak Elektrikli 67630 ürünümüz işinize çok yarayacak. Kalitesini kanıtlamış dünyaca ünlü Bestway markalı ürünler, garantili ve faturalı olarak satışa sunulmaktadır.

Şişme havuz ve şişme yataklar ile ilgili tüm yedek parça ve ekipmanları, Bestway şişme yatak çeşitleri, şişme yastık, şişirme pompaları tek kişilik şişme yataklar, büyük şişme yatak modelleri www.sismehavuz.com online sipariş sitemizde bulabilirsiniz.

Çift Kişilik Şişme Yatak Elektrikli 67630
Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu web sitesini kullanarak Veri Koruma Politikamızı kabul etmiş olursunuz.
Oku