Çift Kişilik Şişme Yatak Dahili Elektrikli Pompa 67403

   Ürün Ölçüleri

203cm x 152cm x 46cm

Marka

bestway

Etiketler: Kategoriler: , Stok kodu: 67403

Çift Kişilik Şişme Yatak Dahili Elektrikli Pompa 67403 203cm x 152cm x 46cm Ücretsiz kargo + Adınıza Faturalı

 

Çift Kişilik Şişme Yatak Dahili Elektrikli Pompa 67403
Bestway® Tritech™ Şişme Yatak ile dinç ve tazelenmiş olarak uyanın! Bu geniş çift kişilik yatak tüm gece boyu konfor sağlar. Kompakt yapısı ve entegre şişirme aparatı sayesinde ihtiyaç anında kolay kurulum ve kullanım mümkündür. Ayrıca kaplaması üzerine yapılan Ultra-Fresh™ antimikrobiyal işlem, yatağınızın uyuma yüzeyinde küf ve bakteri oluşumunu engeller.

Malzemesi ile Esneklik ve Konforu Bir Araya Getiren Şişme Yatak

Konforlu uyuma yüzeyi ve sağlam yapısıyla sizi harika bir uykuya hazırlar. İç kısmı, dayanıklılık kazandıran Tritech™ malzemesinden yapılmıştır. Bu malzeme sayesinde ne kadar kullanılırsa kullanılsın şekli bozulmaz. Ayrıca gece boyunca yatağın hava kaybetmesi ihtimali minimuma indirilmiştir. Özel Tritech malzemesi iç esneklik direncini artırır ve sağlamlık kazandırır. Bu yüksek kaliteli ve stres testi uygulanmış malzeme her türlü hareket ve ağırlığa karşı dayanıklı olup tüm gece boyu mükemmel konfor sağlar.

Kolay Kurulum: 4 Dakikada Şişen ve Kolayca Saklanan Elektrikli Şişme Yatak

Entegre elektrikli şişirme aparatı yatağı 4 dakikada şişirir. Siz yatmaya hazır olduğunuzda yatağınız da hazırdır. Sabah olunca hızlı hava boşaltma valfi kolayca yatağı söndürmenizi sağlar. Böylece, katlanmış yatağınızı sete dahil olan çantasına koyup taşımaya ya da yerine kaldırmaya hazırsınız.

Çift Kişilik Şişme Yatak Özellikleri:

İç mekanda kullanım için tasarlanmıştır
Yatak Yüksekliği (yastıkla): 46 cm / 18”
Yatak Yüksekliği (yastıksız): 38 cm / 15”
Tritech™ Dahili Destek Sistemi gerilmeye karşı %44 daha dirençlidir, %19 daha fazla basınç tutar ve PVC’ye kıyasla %18 daha güçlüdür
Form verilmiş dik I kiriş yapısı
Yerleşik 220-240V~ AC pompası yatağı 4 dakikada şişirir
Ürünü uyuma yüzeyinde kokuya neden olan bakteri ve mantar oluşumuna karşı koruyan kalıcı Ultra-Fresh® antimikrobiyal işlem
Konforlu pedli yüzey
Entegre yastık
İçerik: 1 adet şişme yatak, 1 adet saklama çantası, onarım yaması

Hayatınızı kolaylaştıracak, iş yerlerinde, kampta, evde, bahçede rahatla kullanabileceğiniz, saklanması ve kullanması çok kolay bestway şişme yataklar burada!

Feyza Outdoor güvencesiyle sunulan Çift Kişilik Şişme Yatak Dahili Elektrikli Pompa 67403 ürünümüz işinize çok yarayacak. Kalitesini kanıtlamış dünyaca ünlü Bestway markalı ürünler, garantili ve faturalı olarak satışa sunulmaktadır.

Şişme havuz ve şişme yataklar ile ilgili tüm yedek parça ve ekipmanları, Bestway şişme yatak çeşitleri, şişme yastık, şişirme pompaları tek kişilik şişme yataklar, büyük şişme yatak modelleri www.sismehavuz.com online sipariş sitemizde bulabilirsiniz.

Çift Kişilik Şişme Yatak Dahili Elektrikli Pompa 67403
Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu web sitesini kullanarak Veri Koruma Politikamızı kabul etmiş olursunuz.
Oku