Çift Kişilik Şişme Yatak 67003

   Ürün Ölçüleri

203cm x 152cm x 22cm

Marka

bestway

Etiketler: Kategoriler: Stok kodu: 67003

Çift Kişilik Şişme Yatak 67003

Çift Kişilik Şişme Yatak 67003

Kamp ve Geziler İçin Dayanıklı ve Konforlu Tasarım

Pavillo Şişme Yatak, kamp maceraları ve doğa gezileri için ideal bir seçenek sunar. Her türlü zeminde rahat kullanım için tasarlanmış olup, sağlam ve boğumlu vinil yüzeyi ile dayanıklılık ve konfor sağlar. İç kısmında yer alan sargı kirişler, ekstra destek sunarak uyku kalitesini artırır. Kullanımı son derece pratik olan bu yatak, birkaç dakika içinde şişirilip kullanıma hazır hale gelir. Vidalı hava vanaları sayesinde hem şişirme hem de söndürme işlemi hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirilir.

Şişme Yatak Özellikleri

Konforlu pedli yüzey
Sağlam bobinli ve kirişli yapı
Kapalı mekanda ve dışarıda kullanım için idealdir
İçerik: Bir adet hava yatağı, tamir yaması”

Hayatınızı kolaylaştıracak, iş yerlerinde, kampta, evde, bahçede rahatla kullanabileceğiniz, saklanması ve kullanması çok kolay bestway şişme yataklar burada!

Feyza Outdoor güvencesiyle sunulan Çift Kişilik Şişme Yatak 67003 ürünümüz işinize çok yarayacak. Kalitesini kanıtlamış dünyaca ünlü Bestway markalı ürünler, garantili ve faturalı olarak satışa sunulmaktadır.

Şişme havuz ve şişme yataklar ile ilgili tüm yedek parça ve ekipmanları, Bestway şişme yatak çeşitleri, şişme yastık, şişirme pompaları tek kişilik şişme yataklar, büyük şişme yatak modelleri www.sismehavuz.com online sipariş sitemizde bulabilirsiniz.

Çift Kişilik Şişme Yatak 67003
Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu web sitesini kullanarak Veri Koruma Politikamızı kabul etmiş olursunuz.
Oku