Çakmaklık Girişli Pompa 62097

   Ürün Ölçüleri

Çakmaklık Girişli Pompa 62097

Marka

bestway

Etiketler: Kategoriler: Stok kodu: 62097

Bestway 62097 Araç Çakmaklık Girişli Pompa

Araç çakmaklık girişli pompalar, özellikle yolda hızlıca lastik, şişme yatak, bot veya havuz oyuncakları gibi ürünleri şişirmek için tasarlanmış pratik cihazlardır. Aracın çakmak girişine bağlanarak çalışır ve elektrik kaynağına ihtiyaç duymaz. Seyahat ederken rahatlıkla kullanılabilir, bu da uzun yolculuklar veya kamp aktiviteleri için mükemmel bir çözümdür. Kompakt yapısı ve kolay taşınabilir olması, her an el altında olmasını sağlar. Hızlı şişirme kapasitesiyle kullanıcıların zamandan tasarruf etmesine yardımcı olur.

Bestway Çakmaklıklı Şişirme Pompası Özellikleri

-Arabanın çakmak girişi ile çalışır.
-12 volt ile çalışır.
-3 değişik başlık sayesinde farklı valflara uyumluluk gösterir.
-Bot, havuz ve şişme yatak ve benzeri ürünler için kulanıma uygundur.
-İndirme ve şişirme işlerinde kullanılabilir.

12V ⎓,65W
3 valf adaptörü
12V araç adaptörü ile çalışır
Şişer ve söner
12V çıkış tapaları
Tam renk kutu
12 Ea, 4.5 Kg(9.92 lbs)
İçindekiler: Bir adet elektrikli pompa

Hayatınızı kolaylaştıracak, iş yerlerinde, kampta, evde, bahçede rahatla kullanabileceğiniz, saklanması ve kullanması çok kolay bestway şişme yataklar burada!

Feyza Outdoor güvencesiyle sunulan Çakmaklık Girişli Pompa 62097 ürünümüz işinize çok yarayacak. Kalitesini kanıtlamış dünyaca ünlü Bestway markalı ürünler, garantili ve faturalı olarak satışa sunulmaktadır.

Şişme havuz ve şişme yataklar ile ilgili tüm yedek parça ve ekipmanları, Bestway şişme yatak çeşitleri, şişme yastık, şişirme pompaları tek kişilik şişme yataklar, büyük şişme yatak modelleri www.sismehavuz.com online sipariş sitemizde bulabilirsiniz.

Çakmaklık Girişli Pompa 62097
Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu web sitesini kullanarak Veri Koruma Politikamızı kabul etmiş olursunuz.
Oku