Bestway Şişme Yastık 67121

   Ürün Ölçüleri

48 cm x 30 cm

Marka

bestway

Etiketler: Kategoriler: Stok kodu: 14234

Bestway Şişme Yastık 67121 Lacivert Ölçüleri: 48 cm x 30 cm

 

Bestway Şişme Çadır, Kamp yastığı

Kamp maceralarınızda ve gezilerinizde uykunuza ayrıca konfor ve sıcaklık katmak için tasarlanmıştır. Taşıması ve kullanması çok pratiktir. İçindeki çok sayıdaki sargı sayesinde dayanıklı ve dirençli bir yapı sunar. Yüzeyi yumuşak ve konforludur. Hem yastık hem de minder olarak kullanılabilir. İki ayrı renk seçeneği bulunur.

Özellikler:

Emniyet valfı
Dayanıklı ve test edilmiş vinıl
Sağlam bobinli ve kirişli yapı
Kolay taşınır
Sağlam l-kirişli yapı
Yastık veya minderli koltuk olarak kullanmak için
Tamir yaması dahil
İçerik:  Bir adet yastık

Hayatınızı kolaylaştıracak, iş yerlerinde, kampta, evde, bahçede rahatla kullanabileceğiniz, saklanması ve kullanması çok kolay bestway şişme yataklar burada!

Feyza Outdoor güvencesiyle sunulan Bestway Şişme Yastık 67121 ürünümüz işinize çok yarayacak. Kalitesini kanıtlamış dünyaca ünlü Bestway markalı ürünler, garantili ve faturalı olarak satışa sunulmaktadır.

Şişme havuz ve şişme yataklar ile ilgili tüm yedek parça ve ekipmanları, Bestway şişme yatak çeşitleri, şişme yastık, şişirme pompaları tek kişilik şişme yataklar, büyük şişme yatak modelleri www.sismehavuz.com online sipariş sitemizde bulabilirsiniz.

Bestway Şişme Yastık 67121
Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu web sitesini kullanarak Veri Koruma Politikamızı kabul etmiş olursunuz.
Oku