Bestway Çift Kişilik Şişme Yatak Set 67374

   Ürün Ölçüleri

203cm x 152cm x 22cm

Marka

bestway

Bestway® Geniş Çift Kişilik Şişme Yatak ve Manuel Şişirme Aparatı 2.03 m x 1.52 m x 22 cm

Bu geniş çift kişilik yatak kamp gezilerinizin ayrılmaz bir parçası olup misafir odanız için mükemmel bir ilave eşyadır. Yatağı hızlıca şişirip söndüren manuel şişirme aparatı sete dahildir. Ayrıca, sete dahil 2 adet şişme yastık çok rahat ve kullanışlıdır.

Dayanıklı Yapı
Bu şişme yatak mükemmel bir uyku için gerekli olan her türlü konforu sağlar. Kadifemsi uyuma yüzeyi yumuşacıktır. Klasik bir yatağa benzetmek için özel olarak inşa edilmiş sargı kirişler üzerinde rahatça uykuya dalabilirsiniz. Bu sargı kirişler aynı zamanda yatak kenarlarını çevreleyerek destek sağlar ve düşmeyi önler.

Kolay Kurulum
Bu yatak hızlı ve kolay şişirme sağlayan Air Hammer™ manuel şişirme aparatına sahiptir. İster evde ister yolculukta olun, elektrik bağlantısına gerek olmadan, bu şişirme aparatı ile yatak çabucak şişirilebilir. Aynı zamanda 2 yönlü iç içe geçmeli hızlı tahliye valfine sahiptir. Sabah olunca, valfin kapağını açın ve yatağın hızlıca sönmesini izleyin.

Boyutu: 2.03 m x 1.52 m x 22 cm (80 in. x 60 in. x 8.75 in.)
Geniş çift kişilik şişme yatak – iki yetişkin için
Hem iç hem de dış mekanda kullanım için uygun
Yüksek konfor sağlayan 2 adet şişme yastık ve manuel şişirme aparatı sete dahildir.
2 yönlü içe içe geçmeli hızlı tahliye valfi ile kolay şişirme ve söndürme
Ağırlık Kapasitesi: 661 lbs (300 kg)
İçerik: 1 adet şişme yatak, 1 adet Air Hammer™ şişirme aparatı, 2 adet yastık, 1 adet onarım yaması

Hayatınızı kolaylaştıracak, iş yerlerinde, kampta, evde, bahçede rahatla kullanabileceğiniz, saklanması ve kullanması çok kolay bestway şişme yataklar burada!

Feyza Outdoor güvencesiyle sunulan Bestway Çift Kişilik Şişme Yatak Set 67374 ürünümüz işinize çok yarayacak. Kalitesini kanıtlamış dünyaca ünlü Bestway markalı ürünler, garantili ve faturalı olarak satışa sunulmaktadır.

Şişme havuz ve şişme yataklar ile ilgili tüm yedek parça ve ekipmanları, Bestway şişme yatak çeşitleri, şişme yastık, şişirme pompaları tek kişilik şişme yataklar, büyük şişme yatak modelleri www.sismehavuz.com online sipariş sitemizde bulabilirsiniz.

Bestway Çift Kişilik Şişme Yatak Set 67374
Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu web sitesini kullanarak Veri Koruma Politikamızı kabul etmiş olursunuz.
Oku