Bestway 2 Adet Şişme Yastık Turuncu 67485

   Ürün Ölçüleri

38 cm x 24 cm

Marka

bestway

Etiketler: Kategoriler: Stok kodu: 67485T

Bestway 67485 Turuncu Şişme Yastık Seti: Seyahatler İçin Pratik Konfor

Bestway 2 Adet Şişme Yastık 67485 Turuncu

Ölçüleri: 38 cm x 24 cm

Bestway 67485 Turuncu şişme yastık seti, seyahatler ve açık hava aktiviteleri için mükemmel bir konfor sunar. Her biri 38 cm x 24 cm boyutlarında olan bu yastıklar, hafif ve taşınabilir tasarımı sayesinde çantanızda az yer kaplar. Özellikle kamp, piknik veya uzun yolculuklar sırasında boyun ve baş desteği sağlar. Yumuşak dokulu malzemesi rahat bir uyku imkanı sunarken, şişirilmesi ve söndürülmesi oldukça kolaydır. Çift olarak satılan bu Turuncu yastıklar, seyahat sırasında konfor arayanlar için idealdir.

Hayatınızı kolaylaştıracak, iş yerlerinde, kampta, evde, bahçede rahatla kullanabileceğiniz, saklanması ve kullanması çok kolay bestway şişme yataklar burada!

Feyza Outdoor güvencesiyle sunulan Bestway 2 Adet Şişme Yastık Turuncu 67485 ürünümüz işinize çok yarayacak. Kalitesini kanıtlamış dünyaca ünlü Bestway markalı ürünler, garantili ve faturalı olarak satışa sunulmaktadır.

Şişme havuz ve şişme yataklar ile ilgili tüm yedek parça ve ekipmanları, Bestway şişme yatak çeşitleri, şişme yastık, şişirme pompaları tek kişilik şişme yataklar, büyük şişme yatak modelleri www.sismehavuz.com online sipariş sitemizde bulabilirsiniz.

Bestway 2 Adet Şişme Yastık Turuncu 67485
Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu web sitesini kullanarak Veri Koruma Politikamızı kabul etmiş olursunuz.
Oku