Ayak Pompası 62007

   Ürün Ölçüleri

Ayak Pompası 62007

Marka

bestway

Etiketler: Kategoriler: Stok kodu: 62007

Bestway Hava Pompası Körüklü 13cm 62007

Körüklü hava pompası, genellikle lastik, top veya şişme ürünlerin hava ile doldurulması amacıyla kullanılan manuel bir pompa türüdür. Kolay taşınabilir olması ve elektrik gerektirmemesi, bu pompaları özellikle kampçılık, bisiklet turları ve diğer açık hava aktivitelerinde tercih edilen bir seçenek haline getirir. Körüklü hava pompaları, ayak veya elle çalıştırılabilen farklı modellerde bulunur. Hızlı ve etkili bir şekilde hava basmak isteyen kullanıcılar için ideal olan bu pompalar, dayanıklı malzemeden üretilmiştir ve uzun ömürlüdür.

Hayatınızı kolaylaştıracak, iş yerlerinde, kampta, evde, bahçede rahatla kullanabileceğiniz, saklanması ve kullanması çok kolay bestway şişme yataklar burada!

Feyza Outdoor güvencesiyle sunulan Ayak Pompası 62007 ürünümüz işinize çok yarayacak. Kalitesini kanıtlamış dünyaca ünlü Bestway markalı ürünler, garantili ve faturalı olarak satışa sunulmaktadır.

Şişme havuz ve şişme yataklar ile ilgili tüm yedek parça ve ekipmanları, Bestway şişme yatak çeşitleri, şişme yastık, şişirme pompaları tek kişilik şişme yataklar, büyük şişme yatak modelleri www.sismehavuz.com online sipariş sitemizde bulabilirsiniz.

Ayak Pompası 62007
Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu web sitesini kullanarak Veri Koruma Politikamızı kabul etmiş olursunuz.
Oku